News

Thanks Arnold & Patrick

Arnold (drums) and Patrick (bass) decided to take a different path. We want to thank them for a wonderful time and we will miss them on stage! Lots of love!

Arnold: Beste fans, Na vijf fantastische jaren ga ik stoppen als drummer van Trackless. Het was een fantastische tijd die me veel mooie herinneringen heeft gebracht. Allereerst wil ik Luuk en Marinke bedanken voor de prachtige liedjes die ze me hebben gegeven, Djuri en Marcel voor hun magische klanken en inzet en alle fans voor de warme begroetingen en liefde die ik heb mogen ontvangen. Het was een feest. Deze maand speel ik nog mee bij twee akoestische optredens op 14 en 15 november en mijn grote afsluiting bij de verse helden in Gilze op zaterdag 28 november.
Liefs, Arnold

Patrick: Na twee fantastische jaren bij Trackless, waaraan ik altijd met veel plezier terug zal denken, heb ik besloten geen vast deel meer te zijn van de band om me meer met andere dingen bezig te kunnen gaan houden. Aan de gezellige en inspirerende repetites, optredens op de meest waanzinnige plaatsen en natuurlijk de CD die we net met elkaar uit hebben gebracht ligt het zeker niet. Ik wens de band enorm veel plezier en succes toe in de toekomst en heb er alle vertrouwen in dat zij het nog ver gaan schoppen. Hou ze in de gaten!
Groetjes, Patrick

Leave a reply

Fields marked with * are required