News

Blijde gezichten in publiek tijdens Zo104 show (DUTCH)

In een uitverkochte Zo104 stonden techniek en innovatie centraal. Het publiek genoot zichtbaar van de gasten. Rob Neggers vertelde over de elektrische formule auto. Gijsbert van de Wijdeven presenteerde zijn uitvinding de ‘Bioneedle’. Leuk was het om te zien hoe de Spraakmakers van Zo104 het laatste restje vla uit een pak weten te persen. Jan’s platenkast toonde hoe een knap stukje timmerwerk een muziekinstrument oplevert. Jan de Jong vertelde in zijn column over zijn broer die, na een klein griepje, door vader werd opgelapt in het houten schuurtje achter het huis.
Trackless pakte de zaal compleet in met hun eigen nummers. De zaal had het gevoel dat Trackless een thuiswedstrijd speelde.

Naderhand werd door de gasten nagepraat. Wat houdt ze bezig? En hoe hebben zij deze middag ervaren? Het bijbehorende filmpje kun je hier bekijken.

Het volledige artikel lezen? Klik hier.

Leave a reply

Fields marked with * are required